Filmtips

Filmtips

Intressanta CD/DVD m.fl.

 

Get the edge

Tony Robbins

Tonys flaggskepp har under många år varit Personal Power 1, och sen kom Personal Power 2. Det är inte mycket som skiljer mellan dem. I Get the edge går han ett steg till. Den är nyare, och är helt enkelt enormt användbar och tankeväckande. Vill du sätta igång med att skapa ditt liv är detta ett utmärkt sätt att börja på!

The Success Puzzle

Bob Proctor

Med rötterna i 50 och 60 talet, Bob är lite till åren nu, förkunnar Bob Proctor gamla sanningar. Och de håller än. Det handlar om paradigmer, om hur vårt undermedvetna fungerar, hur vi fattar beslut och mycket mer.

Har du till exempel funderat ut en definition av framgång? Bob hänvisar till Earl Nightingales definition, från 1959:
”Success is the progressive realization of a worthy ideal.”

Det är så bra, det är så grundläggande, skaffa den!

Memory in a month

Ron White

Om du är det minsta intresserad av minnestekniker – lyssna då på det här. Fullsmockad med bra och intressanta övningar, så det är bara att träna, träna och träna! Lär dina barn. Lär dig komma ihåg namn, siffror, anteckningar, vad du vill.

Richard Bandler

Vadsomhelst i cd eller dvd väg!

Det du absolut ska skaffa dig är banden eller kanske numera cd skivan med Bandler i högform ”The art of amnesia and negation. Remembering to forget.” Hur man ska komma ihåg det som man ska komma ihåg och helt enkelt glömma bord den man borde ha glömt bort från början och lära sig att skilja mellan de två. Det är roligt, det är fullt med reframing och språkmönster och totalt förvirrande. KÖP!

Sen spelar det ingen roll egentligen vad du köper, ”The art and science of Nested Loops” ”It´s about time”, utmärkta dvder.

Det finns en dvdserie, ”The Bandler Effect” med Motivation, Changing habits, Creativity, Confidence, Bandler sitter i en stol och guidar människor. Så skickligt. Njutning.

Dyrt är Personal Enhancement Series, cd skivor med musik, INTE att lyssna på i bilen. Toppen när man vill koppla av på flyget eller tåget. Jag somnar alltid direkt på mindre än ett par minuter. Det retar mig att jag inte kan hålla mig vaken länge nog att höra vad han säger, men, det är kört. Teman är Designing your destiny, Wealth planning, Tenacious resolve, Dream machine, Passion enhancer, Life´s supercharger.

Det finns en uppsjö cd, Wanton motivation, magical structures, Stepping though anxiety osv Köp på www.purenlp.com.

Reclaiming your true identity: The power of vulnerability

Anthony Robbins and Cloé Madanes

Min favorit i Robbins/Madanes serien. Se hur norska Lisa genomgår en transformation, det berör, det är härligt och det är inspirerande skickligt jobbat av Tony. Cloé Madanes kommenterar. Personligen kul för mig eftersom Lisa var med (deltagare) på Date with Destiny med Tony Robbins i december 06, så jag fick tid att prata med henne. Se, gråt, skratta och ta till dig av hur en mästare jobbar!

How to have your BEST YEAR ever

Jim Rohn

dvd. Han är så klok, han är så äkta, han är lite till åren nu, så det är inga stora gester, det är bara stor livsvisdom. Skaffa!

Getting real – lessons in Life, marriage and family

Dr Phil McGraw

Om du gillar Dr Phil kan du ha stor nytta av att lyssna på detta. Bland annat förklarar han bakgrunderna till sina livslagar.

De 10 livslagarna av Philip McGraw

#1 Antingen fattar du läget, eller inte
Strategi – bli en av dem som fattar

#2 Du skapar din egen verklighet
Strategi – Erkänn och acceptera ansvaret för ditt eget liv

#3 Människor gör det som fungerar
Strategi – Identifiera vinsterna som styr ditt och andras beteenden

#4 Du kan inte ändra det du inte erkänner
Strategi – Se verkligheten hos dig själv i ditt liv och i andras

#5 Livet belönar handling
Strategi – Fatta beslut noga och agera därefter

#6 Det finns ingen verklighet bara perceptioner (förnimmelser)
Strategi – Identifiera de filter genom vilka du upplever omvärlden

#7 Livet styr man, inte botar
Strategi – Lär dig att ta kommandot över ditt liv

#8 Vi lär människor hur de ska behandla oss
Strategi – Agera snarare än att gny över hur människor behandlar dig

#9 Det finns kraft i förlåtelse
Strategi – Öppna dina ögon för vad ilska och avsky gör med dig

#10 Du måste sätta ett namn på det för att få det
Strategi – Ta reda på vad du vill – det är din tur nu!

Building your mega speaking empire, 2004 Live

Mark Victor Hansen

cd. 14 cd skivor för dig som håller tal ibland eller ofta. Fantastiska gäster: Nido Quebein, Tony Jeary, Charlie ”Tremendous” Jones, m fl.

How to live an inspirational life

Wayne Dyer

cd. I sanning inspirerande. Berättelser vävda med livsvisdom. Du skapar ditt liv är huvudbudskapet. Detta är Wayne Dyer när han är som bäst!

How to outline, design and deliver a dynamic speech or sales presentation

Patricia Fripp

cd. Patricia är en av de bästa inom presentationsteknik i världen. Här finns alla teknikerna, alla tipsen, allt du ska göra och inte göra, och det är kul! Lyssna, lär, imponeras och skratta till Patricia, som gick från hårfrisörska till en mängd utnämningar inom kategorin ”bästa talare”.

Kommentera