Eva Hyllstam

Eva Hyllstam

Boka en eftertraktad föreläsare och inspiratör

Eva Hyllstam arbetar som entreprenör, föreläsare och författare och är en eftertraktad inspiratör i många olika sammanhang. Hon äger sedan 25 år tillbaka kontorshotellet World Trade Center Göteborg. Det är en mötesplats för framgångsrika företagare med focus på tillväxt och lönsamhet och idag sitter det närmare 160 företag på kontorshotellet. Evas egna föreläsningar och kurser fokuserar framförallt på ledarskapsfrågor, verbal och icke-verbal kommunikation samt emotionell kompetens.

Eva Hyllstam coach och föreläsareSom utbildad controller DIHM och certifierad NLP Master Trainer (license) har Eva genomfört över 300 utbildningsdagar med NLP, både i Sverige och utomlands. Hon har tusentals coachingtimmar bakom sig och har dessutom utgivit en bok med titeln ”Det bor en hjälte i dig. Så kommer du vidare när du har fastnat”.
Boken kan beställas här.

Specialiteter och inriktningar:
• Kommunikation i förändring, förändringspsykologi.
• Verbal och icke verbal kommunikation.
• Mikrouttryck och emotionell kompetens.

Föreläsningar inom ledarskap, kommunikation och emotionell kompetens

Eva är en inspirerande talare och föreläsare som lockar fram både motivation och skratt. Hon delar med sig av sina erfarenheter från ledarskapsutbildningar, coachningar och livet som entreprenör. Exempel på föreläsningar:

Att avslöja en lögnare.
Framgångsrika förändringar.

Boka Eva och se fram emot en verkligt inspirerande dag

Eva har anlitats i flera år för att hålla föreläsningar, till exempel av företag som Volvo, Volvo Cars Business School, Vattenfall, Grant Thornton, Sahlgrenska universitetssjukhuset och SCA.
Vill du anlita Eva för en föreläsning under ditt evenemang? Boka direkt genom oss, eller via följande talarförmedlingar:

• Lära för livet
• Svenska Föreläsare
• Holmbergs Talare

 

Vi-stodjer-Faktum-Mini

Vi stödjer Faktum