Emotionell kompetens

Emotionell kompetens

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Paul Ekman är föregångaren inom emotionell kompetens

Eva Hyllstam AB är stolta över att vara en licensierad leverantör av Paul Ekmans internationella certifieringsträningar i Norden; Sverige, Norge, Finland, Danmark och Island. Kurserna är designade och godkända av Dr Ekman genom Paul Ekman Group llc. Om du inte ser den här logon så är inte utbildningen godkänd av Dr Paul Ekman.

Dr Paul Ekman har i 50 år arbetat inom emotionell kompetens och att upptäcka lögner. Hans arbete är avgörande för att förstå mänskliga känslor och uttryck, mikrouttryck, att avslöja lögner och att förstå kroppsspråk. Den här vetenskapen användes i TV-serien ”Lie to Me” med Tim Roth i huvudrollen, där Dr Ekman var vetenskaplig rådgivare.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”1054″ img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Läs boken de skrev tillsammans

Paul Ekman och Dalai Lama skrev tillsammans boken Emotional Awareness: Overcoming the Obstacles to Psychological Balance and Compassion. Boken finns att köpa via Amazon.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]