Framgångsrika förändringar (Eva Hyllstam-föreläsning)

Framgångsrika förändringar (Eva Hyllstam-föreläsning)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Föreläsning: Framgångsrika förändringar

Vad ska man tänka på när det gäller ett framgångsrikt förändringsarbete? Varför går vissa förändringar lättare medan andra möter motstånd? På frågor som dessa svarar Eva Hyllstam i sina föreläsningar.

Föreläsningarna handlar om:
• Hur tar man sig vidare när man har fastnat?
• Förändringar, vilka faktorer påverkar?
• Inre och yttre ledarskap i förändring.

Eva är en inspirerande talare och föreläsare som lockar fram både motivation och skratt! Hon delar med sig av sina erfarenheter från ledarskapsutbildningar, coachningar och livet som entreprenör.

Föreläsningarna blandar eftertänksamhet med bubblande skratt och kvar stannar känslan av mod och hopp för framtiden. Samtliga föreläsningar hålls även på engelska.

Föreläsningarna kan ges internt på företaget, gör en Förfrågan här.  Eller välj en av våra Öppna föreläsningar.

[/vc_column_text][vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTIwc3JjJTNEJTIyJTJGJTJGcGxhdGZvcm0ubGlua2VkaW4uY29tJTJGaW4uanMlMjIlMjB0eXBlJTNEJTIydGV4dCUyRmphdmFzY3JpcHQlMjIlM0UlMEElMjBsYW5nJTNBJTIwc3ZfU0UlMEElM0MlMkZzY3JpcHQlM0UlMEElM0NzY3JpcHQlMjB0eXBlJTNEJTIySU4lMkZTaGFyZSUyMiUzRSUzQyUyRnNjcmlwdCUzRQ==[/vc_raw_js][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”922″ img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][headline_box text=”Eva är en omtyckt föreläsare och inspiratör som lockar till många skratt.”][/vc_column][/vc_row]